top of page

Bekijk onze verschillende ruimtes van...

logo-Sonnetje.png

IETS TE VIEREN?

Bij het Sonnetje & zo hebben wij meerdere ruimtes geschikt voor grotere gezelschappen. Heeft u iets te vieren of wilt u graag apart zitten? Vraag ons naar de mogelijkheden!

SERRE

De moderne serre grenst direct aan onze leuke speelschuur. Ideaal dus voor groepen met kinderen! In de serre kunt u dineren met een gezelschap t/m 40 personen. Daarnaast kunnen wij deze ruimte omtoveren tot een gezellige borrel ruimte. In dit geval is er plaats voor ongeveer 60 personen.

RESTAURANT

Dit is de centrale ruimte van ons restaurant. In deze ruimte bevind zich onze toffe bar.

In de serre kunt u dineren met een gezelschap t/m 50 personen. Daarnaast kunnen wij deze ruimte omtoveren tot een gezellige borrel ruimte. In dit geval is er plaats voor ongeveer 60 personen.

Deze ruimte is daarnaast ook te combineren met de authentieke opkamer, in dit geval kunt u dineren of borrelen met 80 personen.

OPKAMER

Een gezellige, authentieke ruimte, met veel karakter. U zit hier een beetje apart maar door de open muur krijgt u wel de gezelligheid van het restaurant mee. Deze ruimte is geschikt voor borrels of diners t/m 30 personen.

ZOLDER

In de zolder bent u in de wolken! Deze toffe ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen, diners en borrels voor kleinere en grote gezelschappen! Deze ruimte is geschikt voor gezelschappen t/m 70 personen.

Voor vergaderingen maken wij hier graag een geschikte vergaderruimte van waar u in alle rust aan de slag kunt en eventueel tussendoor kunt genieten van onze lekkernijen.

WIJNBAR

De nieuwe wijn bar bevindt zich boven Bavette. In onze wijnbar staat of zit u tussen onze gave wijnkasten en heeft u een geheel afgezonderde ruimte voor uw gezelschap.

 

Dineren kan hier met groepen t/m 30 personen. Borrelen tussen al deze heerlijke wijnen is natuurlijk helemaal een feestje! Dit kan met maximaal 50 personen.

LUKT HET ONLINE RESERVEREN?

Anders helpen we graag verder

U kunt bij ons eenvoudig online reserveren. Wilt u ons toch eerst liever even telefonisch spreken of een afspraak maken? Dat is ook mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar.  E-mailen mag ook. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

bottom of page