Lekker een middagje spelen bij...

logo-Sonnetje.png

Mijn naam is Sonny en ik woon op de pannenkoekboerderij. Het is hier superleuk en er is van alles te beleven. Soms loop ik rond in het restaurant, maar meestal help ik Boer Paul op het land.

Het Sonnetje is zeer kindvriendelijk. Op ons menu hebben wij heerlijke pannenkoeken voor de kinderen. Natuurlijk zit hier altijd een fantastische verrassing bij.

Heb je je buikje bol gegeten dan kun je nog even lekker los gaan in de speelschuur. Deze indoor speeltuin is in de zomer van 2018 helemaal aangepakt. Nu kan er weer volop gespeeld worden. Zo is er een pannenkoekenbus en een klimwand en zijn er diverse spellen te doen.

Mag je van papa en mama niet van tafel dan hebben we een leuke kleurplaat voor jullie.  Uitgespeeld? Maak nog een wandeling naar onze boerderij en neem een kijkje bij de koeien! Wie weet kom je mij nog wel tegen.

Dikke knuffel,
Sonny

Ik hoop je snel te zien! Dan kunnen we samen spelen.

PS: Op deze pagina heb ik wat foto’s van mijzelf toegevoegd. Ik hoop dat je ze leuk vindt en mij een like wilt geven op Facebook. Dan kan je mij blijven volgen. Leuk toch.

Schermafbeelding 2019-02-01 om 14.33.55.